fbpx

Gezondheidsbeurs 2020

19 januari 2020Priscilla Foodies
Blog post

Wauw ik ben nog steeds een beetje aan het bijkomen. Het gaat echt gebeuren. Dit jaar ben ik één van de sprekers op de gezondheidsbeurs in Utrecht! 🎉

Op zaterdag 8 en zondag 9 februari zal ik een presentatie geven over gezonde voeding en hoe makkelijk dit te combineren is met het gezin. Food art zal ook een onderdeel zijn tijdens deze presentatie. Op een leuke manier zal ik presenteren dat het vaak een kwestie is van dat wij moeilijker denken dan het eigenlijk daadwerkelijk is.

https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/programma/priscilla-korthof/

Lijkt het je leuk om bij de gezondheidsbeurs aanwezig te zijn? De beurs is van 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Vele stands om inspiratie op te over gezondheid, voeding en alles wat hiermee samenhangt. Dit keer mag ik een aantal gratis entreetickets weggeven ter waarde van €20,-. Wil jij één van de gelukkig zijn? Reageer dan onder deze blog waarom jij dit jaar aanwezig wilt zijn bij de Gezondheidsbeurs en wie weet ontvang jij één van de gratis tickets die ik mag weggeven. 🙏

Morgen komt er weer een recept online te staan, voor nu een mooie zondag allemaal!

Liefs, Priscilla

3 Comments

 • Annette Boeree

  19 januari 2020 at 10:28

  Ik doe graag mee voor Chantal. Zelf ben ik er niet dus zou het graag aan haar geven.
  En jij waanzinnig veel succes

 • Bianca Boeree

  19 januari 2020 at 12:47

  Wauw, helemaal super!!!!
  Ik zou alleen al om jou te zien spreken naar de beurs willen!!
  Je bent een enorme inspiratie
  Ik wens je alvast heel veel plezier toe en ik hoop dat je nog veel meer mensen kan inspireren!
  Je bent een topper 💋

 • Iris

  29 januari 2020 at 16:51

  Hoe leuk!
  Ik wil graag kans maken. Naast een volledig glutenvrij dieet, eet ik ook graag gezond en wil daar graag meer over leren.

  #duimendraaien

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Next Post
WhatsApp chat