Beweging

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Iets wat ik graag doe, bewegen. Niet meteen denken aan de sportschool, maar dagelijkse beweging als wandelen of fietsen. Gezien ik geen auto heb doe ik sowieso veel op de fiets en bovendien met kleine kinderen blijf je toch wel rennen. ? Ik vind het heerlijk om buiten te zijn met Jack en mijn hoofd leeg te maken wanneer wij aan het stand wandelen. Dat is voor mij echt een moment van even opnieuw opladen. Beweging is voor mij veel meer dan alleen maar bezig zijn met afvallen en/of in shape zijn, het is voor mij een stukje ontspanning.

Naast de dagelijkse beweging, waar ik met Jack gemakkelijk aan รฉรฉn tot twee uur per dag kom, ga ik nog twee keer per week naar de sportschool. Waarom nog de sportschool zou je zeggen? Voor mij is naar de sportschool zijn even een stapje uit, het soms toch wel hectisch, leven als moeder. Niet als uitvlucht, maar wel om even twee uur in de week even alleen de focus op mijzelf te hebben en de doelen die ik nog wil behalen. Naar de sportschool gaan zorgt voor mij voor ontspanning en even echt een moment voor mijzelf, bovendien word ik daar getraind om te denken aan mijn houding en staat een intensieve training met een personal trainer centraal.

@ Personal trainer: Lisanne Hoogland, Body Inverso
@ Fotograaf: Lennard Blok
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1548″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]