Bewust in het leven staan

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Genieten van het moment en alles bewust meemaken. Elke dag weer. Dan heb ik het niet alleen over bewust bezig zijn met voeding, maar denk ook aan je mindset en de gedachten die je hebt. Is het je wel eens opgevallen wanneer je in een positieve bui bent alles een stuk makkelijker gaat? Terwijl wanneer je een wat mindere dag hebt alles lijkt tegen te zitten?

Dit is precies waar ik naartoe wil, ik wil niet zeggen dat je dan altijd maar positief door het leven moet gaan, want iedereen heeft momenten dat het even niet lekker gaat. Wel wil ik je meegeven om eens na te denken over de gedachten die je hebt. Je hoeft hier niet altijd iets mee te doen, soms is alleen eraan denken en het daarna een plek geven of het op dat moment even overslaan al voldoende.

 

Focus op het positieve, dat is mijn uitgangspunt. Dat wil niet zeggen dat ik geen minder positieve gedachten heb. Want ook ik voel mij wel eens verdrietig, machteloos of boos. Dit zijn allemaal gevoelens die er mogen zijn, het is aan mij om te bepalen hoe ik hiermee omga. Uit ervaring heb ik geleerd dat deze mindere momenten er mogen zijn en ik dit ook mag voelen en toestaan. Het zorgt er juist voor dat ik mijn negatieve gevoelens kan hanteren en beter kan relativeren. Ik sta ze toen, maar kies ervoor om mij te richten op het positieve in mijn leven, hetgeen dat mij energie geeft. Zo ontzettend fijn![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1544″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]