• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Gezond op school!

Wat houdt de lessenreeks in?

Foodies & Family laat kinderen van de onderbouw, middenbouw en bovenbouw op een leuke wijze kennismaken met een gezonde leefstijl. Tijdens deze lessenreeks staat het bewust worden van voeding, je lichaam leren kennen, beweging en het ontdekken van de manier van denken en hoe deze van invloed is op een gezonde leefstijl.

Plezier, nieuwe smaken leren kennen en samen ontdekken staat centraal.

 

Dit is een interactief programma waarbij iedere week een vakdocent in de klas langskomt om de theorielessen te verzorgen én een kook – of bak workshop te komen geven.

 

Afhankelijk van de beschikbaarheid van onze docenten én wat jullie als school nodig hebben kan de duur van dit programma variëren van 8 weken tot 40 weken (volledig schooljaar).

Wij raden een minimum van 24 lessen aan wanneer impact maken op de leefstijl van jullie leerlingen centraal staat. 

Opbouw

Welke lessenreeks je ook kiest, er is altijd een vakdocent vanuit Foodies & Family aanwezig om de lessen te geven en de kookworkshops met de kinderen tot een feestje te maken.

Met de inhoud van de lessen houden wij de lessen interessant door een afwisseling van video’s, groepsopdrachten en individuele opdrachten in te zetten. 

 

Als school(bestuur) kun je de voorkeur voor een bepaalde periode aangeven,zodat het geïntegreerd kan worden binnen het huidige lesprogramma van de school.

De lessenreeks is aangepast aan de seizoenen van het jaar. Aan het einde van de lessenreeks krijgen de kinderen een kookdiploma en een seizoensgebonden receptenboekje mee naar huis. Door dit mee te geven, willen wij een cirkel van bewustzijn te creëren: hoe gezond leven wij nu eigenlijk én wat kunnen wij hier zelf nog in verbeteren?

Praktische informatie

Boeken

Gezond op school!

Blije basisscholen

top
© 2024 Foodies and Family - Powered by Maatos