• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Gezond op school!

Wat houdt de lessenreeks in?

Foodies & Family laat kinderen van de onderbouw, middenbouw en bovenbouw op een leuke wijze kennismaken met gezonde voeding. Tijdens deze lessenreeks staat het bewust worden van voeding,
proeven van nieuwe smaken, plezier en samenwerking centraal.

 

Dit is een interactief programma waarbij iedere week een vakdocent in de klas langskomt om de theorielessen te verzorgen én een kookworkshops te komen geven (indien er voor het zorgeloze pakket is gekozen)


Afhankelijk van de beschikbaarheid van onze docenten én wat jullie als school nodig hebben kan de duur van dit programma variëren van 8 weken tot 40 weken (volledig schooljaar).

Met elkaar bespreken wij waar de behoefte ligt en hoe wij hier invulling aan kunnen geven.

Opbouw

Welke lessenreeks je ook kiest, er is altijd een vakdocent vanuit Foodies & Family aanwezig om de lessen te geven en de kookworkshops met de kinderen tot een feestje te maken.

Met de online leeromgeving houden wij de lessen interessant door een afwisseling van video’s, groepsopdrachten en individuele opdrachten. Als school(bestuur) kun je de voorkeur voor een bepaalde periode aangeven,zodat het geïntegreerd kan worden binnen het huidige lesprogramma van de school.

De lessenreeks is aangepast aan de seizoenen van het jaar. Aan het einde van de lessenreeks krijgen de kinderen een kookdiploma en een seizoensgebonden receptenboekje mee naar huis. Door dit mee te geven, willen wij een cirkel van bewustzijn te creëren: hoe gaan we nu eigenlijk met voeding om?

Praktische informatie

Boeken

Gezond op school!

Blije basisscholen

© 2023 Foodies and Family - Powered by Maatos