• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Gezond thuis

Wat is Gezond Thuis?

Bij Foodies & Family zijn we van mening dat gezondheid toegankelijk moet zijn voor iedereen. Een gezonde levensstijl begint bij het gezin en het delen van gezonde maaltijden vormt een sterke basis hiervoor.

 

Om gezinnen te ondersteunen in het creëren van een gezonde levensstijl, hebben wij het
online leerplatform ‘Gezond Thuis’ ontwikkeld. Hiermee bieden we de nodige tools en recepten om
samen gezonde maaltijden te maken, en zo stap voor stap te werken aan een gezondere levensstijl.

 

Bij Gezond Thuis draait alles om het creëren van leuke gezinsmomenten door samen te koken en te
bakken, te genieten van gezond & lekker eten en vooral plezier te hebben met elkaar.

Opbouw

Het online leerplatform bestaat uit 4 verschillende modules: ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes, met elk gezonde recepten om samen te maken.

Bovendien bieden wij leuke extra’s zoals de regenboog-challenge, om kinderen te stimuleren nieuwe gezonde gerechten te proberen.


De online leeromgeving kun je als opvoeder zelf doorlopen met je gezin en na de aanschaf hebben jullie direct toegang tot het programma.


Mocht je tussendoor vragen hebben, dan staan wij bij Foodies & Family altijd klaar om jullie te ondersteunen en verder op weg te helpen naar een gezonde levensstijl.

Praktische informatie

Boeken

Blije kinderen én ouders

"De kinderen vonden de lessen fantastisch. Iedere week vroegen zij weer of Priscilla die middag weer zou komen. Wij hebben gekookt vanuit verschillende keukens en de kinderen hebben nieuwe smaken leren kennen. De ene keer wat lekkerder dan de andere keer. Het was leuk om te zien hoe Priscilla de kinderen betrekt bij de lessen en niet alles van te voren strak gepland staat. Zo blijft er ruimte voor de input van de kinderen."
BSO Wondersteboven
"Het was één groot feest. De kinderen luisterde aandachtig en wisten de soorten groente en fruit voor het gerecht te benoemen. Wanneer de kinderen het niet wisten moedigde Priscilla hen aan of vertelde zij welk product het was. Tijdens de workshop kwam er ook een aantal ouders binnen die een praatje maakte en zag hoe enthousiast de kinderen waren. Zij hebben gewacht tot het gerecht klaar was en de kinderen het mee naar huis konden nemen. Helaas door de corona maatregelen konden de andere lessen niet doorgaan. Deze hebben wij gepland voor 2022, want de kinderen vonden het zo leuk dat wij ook de lessen die nog gepland staan door willen laten gaan."
Patricia Kole
"Wat ben ik blij dat wij in zee gegaan zijn met jou, Priscilla. Als je ons van te voren had gezegd dat onze kinderen plezier zouden hebben in het proeven van nieuwe gerechten, dan had ik je echt uitgelachen. Nu wij een half jaar verder zijn merken wij enorm verschil. Wat zijn onze kids enthousiast, zij doen mee met de workshops, kijken de video’s en doen mee met de beweging oefeningen. Voor ons hele gezin inzicht dat het leuker en anders kan! Jouw persoonlijke begeleiding is fijn en je weet waar je het over hebt."
Ilse, Bart en kids
© 2023 Foodies and Family - Powered by Maatos