• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Gezond op school

Samen leren over gezonde voeding

Maak kennis met de online leeromgeving gericht op gezonde voeding, speciaal ontworpen voor basisscholen. Met deze innovatieve en interactieve lesmethode willen we kinderen tussen de 4 en 12 jaar kennis laten maken met de voordelen van gezonde voeding, en ze tegelijkertijd bewust maken van de impact die voeding heeft op hun lichaam.

De workshops

Ons lespakket bestaat uit 8 modules met een uitgebreide selectie van informatie, opdrachten en video’s, perfect afgestemd op de leerbehoeften van kinderen. Zo ontdekken ze op een leuke en speelse manier alles over stofwisseling, mindful eten en gezonde gerechten.

Resultaten

De leeromgeving draagt bij aan een gezonde levensstijl voor jonge kinderen. Door bewustwording van het belang van gezonde voeding en het aanleren van kennis en vaardigheden, creëren we een gezonde basis voor de toekomst.

Op een rijtje

Blije scholen

4.5/5
"De kinderen vonden de lessen fantastisch. Iedere week vroegen zij weer of Priscilla die middag weer zou komen. Wij hebben gekookt vanuit verschillende keukens en de kinderen hebben nieuwe smaken leren kennen. De ene keer wat lekkerder dan de andere keer. Het was leuk om te zien hoe Priscilla de kinderen betrekt bij de lessen en niet alles van te voren strak gepland staat. Zo blijft er ruimte voor de input van de kinderen."
BSO Wondersteboven
"Wat ben ik blij dat wij in zee gegaan zijn met jou, Priscilla. Als je ons van te voren had gezegd dat onze kinderen plezier zouden hebben in het proeven van nieuwe gerechten, dan had ik je echt uitgelachen. Nu wij een half jaar verder zijn merken wij enorm verschil. Wat zijn onze kids enthousiast, zij doen mee met de workshops, kijken de video’s en doen mee met de beweging oefeningen. Voor ons hele gezin inzicht dat het leuker en anders kan! Jouw persoonlijke begeleiding is fijn en je weet waar je het over hebt."
Ilse, Bart en kids

Wat kun je verwachten?

Elke module begint met een klassikale les, waarbij kinderen worden uitgedaagd met interactieve opdrachten zoals het memoryspel en de (on)gezonde snack challenge. Naast deze opdrachten krijgen de kinderen schriftelijke en video-theorie over gezonde voeding.

Afhankelijk van het gekozen pakket zal de leerkracht en/of een vakdocent aan de slag gaan met de overige lessen uit deze lessenreeks.

Over Foodies & Family

Foodies & Family is opgericht door Priscilla Avôt en staat voor gevarieerd eten en samen maaltijden bereiden. Dit is het platform waar je terecht kunt voor kook- en bak inspiratie, nieuwe recepten en kookworkshops op locatie. ‘Met veel plezier draag ik mijn passie voor koken en bakken over aan kinderen en ouders of verzorgers, zodat zij zelf lekker aan de slag kunnen in de keuken. Want tafelen is nóg leuker wanneer je het eten samen bereid hebt’, aldus Priscilla.

Samen naar een gezondere toekomst

We zijn ervan overtuigd dat deze leeromgeving scholen kan helpen om hun leerlingen te voorzien van waardevolle kennis en vaardigheden, die hen een gezonde basis voor de toekomst geven. Wacht niet langer en laat jouw school meedoen aan deze gezonde revolutie. Samen maken we een verschil!

© 2023 Foodies and Family - Powered by Maatos