Goede doelen

Goede doelen

Bij Foodies and Family vinden wij het belangrijk om stil te staan bij gezinnen en kinderen waarbij het allemaal niet zo vanzelfsprekend gaat. (wat is niet vanzelfsprekend) geen geld voor gezonde en verse producten bijvoorbeeld, geen geld voor sport en een uitje.)

Daarom hebben geregeld acties voor:
Kinderen van de Voedselbank
Stichting Opkikker.
Van koekjes bakken met Kerstmis, een koffieochtend organiseren, tot een workshop aan huis waarbij een deel van de opbrengst gaat naar de Kinderen van de Voedselbank en Stichting Opkikker, niets is te gek of te veel.

Waarom nou juist deze 2 goede doelen?

Kinderen van de Voedselbank

Ieder kind heeft recht op een fijne jeugd, voldoende kleding en iedere avond een warme maaltijd op tafel. Stichting kinderen van de Voedselbank maakt dit mogelijk door het aanbieden van voedselpakketten, verjaardag pakketten, zomer โ€“ en winter kledingpakketten. Foodies and Family levert hier graag een bijdrage aan, zodat voor ieder gezin die deze steun nodig heeft, dit ook mogelijk gemaakt kan worden. Acties voor Kinderen van de Voedselbank worden gedeeld op via mijn blog en de webshop, dus houdt deze goed in de gaten.
Stichting Opkikker

En juist dit is het moment geweest waarop ik Foodies and Family verder ben gaan uitbreiden, met als doel zoveel mogelijk ouders/verzorgers inspireren om gezond te leven met het gezin waarin makkelijke recepten, samen met de kinderen koken en Foodart centraal staan. Op een leuke manier, samen bezig zijn met voeding.Liefs,
Priscilla