Healthy start for families

Als moeder weet ik als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om gezond te eten met het hele gezin. Hoe vaak ik aan tafel niet heb gehoord: โ€˜Dat lust ik niet, dat hoef ik niet te hebbenโ€™.

In mijn omgeving zag ik meerdere ouders die het een uitdaging vonden om gezond te leven met het gezin, dit is de reden dat ik mijn coaching traject heb op gezet. Vanuit mijn kennis, opleiding en ervaring wil ik andere ouders begeleiden en coachen in hoe jij om kunt gaan met kinderen die niet willen eten, hoe jij kinderen kunt betrekken bij het klaarmaken van maaltijden en vooral hoe jij meer FUN kunt hebben tijdens het eetmoment samen met jouw kinderen. Vele gezinnen gingen jullie al voor en bereikte verassende en leuke resultaten!

Het traject dat ik aanbied bestaat uit verschillende onderdelen en ik 6 maanden tijd begeleid ik jullie als gezin naar een gezonde leefstijl. Dit door o.a. een voedingsplan op maat en dagelijks (of naar behoefte) contact met mij.

Meer informatie over de prijs en wat jij van mij mag verwachten vind jij op de prijslijst voor het coachingstraject. hier

ย 

Interesse om samen met jouw gezin aan de slag te gaan? Neem dan contact op met mij via onderstaande gegevens:

Tel: 06 42 85 23 84

E-mail: info.foodiesandfamily@gmail.com