Juice Plus+

Naast het Familie Focus Plan, werken wij samen met Juice Plus+.
Juice Plus+ biedt een Premium pakket waarbij jij als ouder groente, fruit – en bessencapsules ontvangt. Deze zijn een aanvulling op een dagelijks gezond voedingspatroon. Hiermee vul je o.a.vitamines aan die wij (helaas) niet meer via onze voeding binnen krijgen.


En weet je wat leuk is, bij afname van de Premium ontvang je een gratis pakket voor de kinderen zodat ook zij een aanvulling hebben op een dagelijks gezond voedingspatroon. Deze bestaat uitchewables (of capsules) voor de kinderen. In samenwerking met Juice Plus+ ontwikkel ik de voedingsmenu’s die je gratis ontvangt wanneer je het Familie Focus Plan volgt, mijn begeleiding en tips, tricks krijgen jullie er ook gratis bij!
Hiermee kun je ook de kinderen, vanaf jong af aan al alles leren over gezonde voeding.

Wil je meer lezen over deze samenwerking? Lees dan de ervaring van gezinnen die jullie voor gingen.


Brigitte aan het woord

Nu bijna 3 jaar geleden kwam een vriendin naar mij toe…ik heb wat voor jou. Ik was altijd ziek. Deed aan ieder virus mee. Heb astma, migraine, ziekte van meniere, spastische dikke darm en had om de 1.5 a 2 mnd een antibiotica kuur voor keel en oor en blaasontsteking. De top was een week in t ziekenhuis met een heftige longontsteking. Weerstand van 0,0.
Nu bijna 3 jaar later…voel me top. Gebruik amper meer medicijnen, normale stoelgang. Geen antibiotica kuur meer gehad. Zit lichamelijk goed in elkaar, daardoor geestelijk ook veel sterker…ik straal weer!


Mijn eetpatroon is veranderd…een ook veel gezonder en bewuster. En niet alleen ik, maar mijn hele gezin! Mijn dochtertje had last van opstipatie, maar gaat nu normaal naar de wc…Eet meer fruit en
snack groente en drink bijna alleen nog maar water. Ook mijn zoon, die een slechte eter was eet nu meer en meer verschillende groentes.
Ik was heel sceptisch, maar wil nu nooit meer zonder!

Brigitte