fbpx

Meet

Hé toffe, grappige, leuke & lieve mamma. Super leuk dat jij een kijkje neemt op mijn pagina, graag vertel ik wat meer over mezelf, wat ik doe en wie ik ben.

Personal Coach voor het hele gezin

Ik ben Priscilla, mamma van Jack & al jaren met veel plezier Personal Coach. Dat wil zeggen dat ik gezinnen begeleid op het gebied van voeding en gezondheid. Ik weet hoe lastig het kan zijn wanneer je een druk leven hebt om gezond te leven en jezelf niet te vergeten.

En dan heb ik het nog niet eens over gezond leven met het gezin , het klinkt je vast bekend in de oren: ‘Dat lust ik niet, dat wil ik niet proberen.. moet dat nu echt?!’ Behalve dat ik gezond leven voor mijzelf erg belangrijk vind, wil ik hier ook mijn gezin graag in mee nemen. Mijn zoontje, Jack eet alles mee wat ik klaarmaak. Ik wil hiermee ook andere gezinnen inspireren dat gezond leven met het hele gezin ook echt mogelijk is & gerechten ook Kidsproof gemaakt kunnen worden.

Hieruit voortgekomen zijn dan ook mijn kookworkshops voor kinderen, gezonde traktaties en workshops die ik geef tijdens kinderfeestjes. Want ook een kinderfeestje kan gezond zijn en toch heel erg lekker! Ontdek wat dit allemaal precies inhoud door even een kijkje te nemen bij Workshops.

 

 

 

 

WhatsApp chat