fbpx

Missie en visie

Inspireren dat is wat ik doe en wil overbrengen. Dit platform is bedoeld om jou een kijkje te geven in mijn leven, mijn leefstijl en met daarin de hoofdrol gezondheid, voeding en opvoeden. Hoe wil ik jou dan inspireren? Door je (nog) bewuster te maken van dat het jouw leven is en jij de enige bent die bepaalde keuzes kunt maken en hier ook achter staat. Zowel als het gaat om gezond leven en eten, maar ook wanneer het gaat over de opvoeding van jouw kind(eren), tenslotte heeft iedereen altijd goed bedoeld advies, maar ben jij degene die de keuze maakt wat goed is voor jouw en jouw kind(eren) op dat moment. Ik hoop dat vanuit deze bewustwording jij kunt gaan handelen vanuit waar jij achter staat en jij een gezond en gelukkig leven voor jezelf en de mensen om je heen kunt creëren.

 

Bij Foodies and Family wordt er niet gekeken naar gewicht of het tellen van calorieën, maar kijken wij juist naar of jij tevreden bent met jezelf als persoon en hoe jij het als ouder/opvoeder aanpakt binnen het gezin. Wat kun en wil jij hierin nog veranderen? Waar kan ik jou bij helpen?

Wanneer jij je bewust bent van waar je staat en waar je naartoe wilt zul jij merken dat je gemotiveerd bent, meer energie hebt en beter knopen kunt doorhakken en vooral meer plezier kunt beleven aan de opvoeding in het algemeen en in het bijzonder wanneer het gaat over gezonde voeding (met het hele gezin).

Persoonlijke waarden

Mijn missie en visie komen voort uit de persoonlijke waarden die ik hanteer. Iedereen heeft bepaalde dingen in het leven die zij belangrijk vinden. Dit worden ook wel persoonlijke waarden genoemd. Wat wil je nu echt? Waarop baseer jij de keuzes die jij maakt in het leven? Wat wil jij doorgeven aan je kinderen? Ook ik heb mijn lijst van persoonlijke waarden. Ik deel deze graag met jullie en er vervolgens vier uitschrijven. Mocht je meer willen weten over de punten die ik niet heb uitgeschreven, voel je vrij om mij dan een berichtje te sturen via het contactformulier.

Bewust in het leven staan
– Respect
– Vertrouwen

Beweging
– Afspraak is afspraak
– Structuur

Voeding en gezondheid
– Vrijheid (ook financieel gezien)

Relax!

Bovenstaande punten zitten verweven in hoe ik mijn leven leef en wat ik aan Jack door geef. De vier dik gedrukte zal ik verder toelichten.

WhatsApp chat