fbpx

Voeding en gezondheid

Voeding in de breedste zin van het woord. Ik houd van gezond, maar ook lekker eten. Hier een balans in vinden is belangrijk. Ik ga je uit de droom helpen dat ik nooit een keer met een pizza of zak patat op de bank zit, want dat doe ik wel degelijk en ook chocolade is een grote favoriet van mij!

De workshops die ik geef, daarin maak ik kinderen bewust van gezonde keuzes en hoe gezonde voeding ook erg lekker kan zijn. Op een goede manier kennis laten maken met voeding en het op een leuke manier presenteren zorgt ervoor dat kinderen op latere leeftijd meer gezonde keuzes maken en meer (nieuwe) producten zullen proeven.

Het allerleukste vind ik nog wel dat ikzelf, ofwel samen met Jack, in de keuken kan staan en de lekkerste gerechten kan en mag klaarmaken. Deze gerechten variëren van avondmaaltijden tot snacks of taarten, alles is leuk om te doen en ik geef er altijd mijn eigen draai aan. Je hebt wel door dat voor mij voeding een belangrijke sleutel (key) is en dit verweven zit in mijn hele leefpatroon.

WhatsApp chat