Werkwijze

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Binnen Foodies and Family werken wij met een duidelijke en heldere werkwijze. Er zijn bepaalde stappen die doorlopen worden vooraf aan de keuze voor een programma en ook gedurende het volgen van een programma en/of workshop zal deze werkwijze gehanteerd worden.

Intakegesprek

Het intakegesprek is de eerste stap naar het behalen van jouw doelen. Het intakegesprek kun je zien als een kennismakingsgesprek waarin wij gaan bepalen wat jij graag wilt gaat bereiken, wat hiervoor nodig is, hoe het te combineren is met bijvoorbeeld het privéleven en hoe jouw voedingspatroon er op dit moment uitziet. Na dit gesprek zal ik een advies opstellen en het voeding – en bewegingsplan samenstellen om ervoor te zorgen dat wij aan de slag kunnen om jouw gewenste resultaten te behalen. 

En daarna?

Spannend… nu gaat het echt gebeuren! Of jij nu gestart bent met het mamma’s plan of gekozen hebt voor een workshop of mij in te zetten als pedagoog. Wij maken een plan van aanpak dat wij afstemmen op de doelen die jij hebt en/of wat jij graag wilt bereiken.

Mamma’s Plan

Volg jij het Mamma’s Plan? Dan stellen wij een voedingsplan op n.a.v. jouw doelen. Wij bespreken iedere maand de voortgang en stellen en plan indien nodig bij.

Vind jij het prettig om regelmatig contact te houden? Stuur gerust een Whatsapp berichtje, een mail of neem contact op via Messenger. Ik zorg ervoor dat jouw bericht zo snel mogelijk zal worden beantwoord. Houd er rekening mee, dat door de drukte het soms 1-2 dagen kan duren voordat jij een reactie krijgt. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1576″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]