Ambassadeurschap

Hoe meer scholen weten van onze programma’s, hoe meer kinderen wij hiermee kunnen bereiken en een basis mee kunnen geven voor een gezonde leefstijl in de levensfase waar zij zich nu in bevinden én voor in de toekomst. ‘Jong geleerd, oud gedaan’.


Het ambassadeurschap is een wisselwerking tussen jou als ambassadeur en Foodies & Family. Het is de bedoeling dat jij een aanspreekpunt bent binnen de omgeving waar jij woont. Dit kan jouw eigen woonplaats zijn, maar ook dorpen of plaatsen eromheen. Aan te passen naar wat past bij jouw huidige situatie op dat moment.

 

Netwerken, zelfstandig werken, enthousiasme en plezier zijn kernwoorden voor een ambassadeur van Foodies & Family. Jij vindt het leuk om bij scholen, kinderopvang, buitenschoolse opvang langs te gaan om over onze lesprogramma’s te vertellen en het belang hiervan duidelijk te maken.

Vanuit Foodies & Family zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid het werkveld in kan. Dit doen wij door het aanbieden van een opleiding waarin wij je stap voor stap meenemen in het ambassadeurschap en hoe jij dit in de praktijk kunt gaan toepassen. Deze opleiding is een cursus van twee dagen waarin wij je alle in – en outs leren over het ambassadeurschap.

Maak kennis met onze Ambassadeurs

Ons team van ambassadeurs zorgt er iedere dag weer voor dat meer scholen, en hiermee meer kinderen, bereikt worden en kennis kunnen nemen van onze lesprogramma’s. Ieder met een eigen kracht en expertise gebied!

 

 

Ik ben Mascha Koeman, moeder van 2 zoons, 2 schoondochters en oma van 1 kleinkind. Al van jongs af aan loopt voeding als een rode draad door mijn leven. Mijn opa was brood-en banketbakker en gaf mij op jonge leeftijd mijn eerste kookboek. Het ‘bakvirus’ was aangewakkerd.

Na de Middelbare school ben ik gaan werken in de horeca en heb daar alle afdelingen doorlopen en bijbehorende diploma’s voor behaald. Vervolgens ben ik door verhuizingen een aantal keren veranderd van baan, eerst kok in een verzorgingstehuis. Daarna laborante in een noten-specerijen-thee verwerkingsbedrijf en op dit moment ben ik werkzaam als voedings-en slaapcoach.

Deze laatste functie beoefen ik nu al zo’n 15 jaar met veel plezier. Vooral de afwisseling maakt het zo leuk! Van 1:1 begeleiding tot groepsbegeleidingen op bijvoorbeeld de sportclub. En van lezingen tot gezonde kooklessen op de basisscholen. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Neem gerust eens een kijkje op mijn website: www.inforfood.nl

Sinds kort ben ik ook werkzaam als Implementatie coach Positieve Gezondheid. Hierbij faciliteer ik groepen met o.a. huisartsen, GGD, POH, fysiotherapie enz tot het verbinden en samenwerken op het gebied van positieve gezondheid (iph.nl

Naast mijn werk als zzp-er ben ik actief met het trainen van mijn 2 honden, zit ik graag op de racefiets en pas ik regelmatig op mijn kleinkind.

top
© 2024 Foodies and Family - Powered by Maatos