Vakdocenten

Maak kennis met onze vakdocenten

Foodies & Family bestaat uit een team van vakdocenten die de lessen geven bij jullie op school.

Ieder met een eigen, extra, expertise om toe te voegen aan de lessen.

 

Wat leuk dat je op deze team pagina terecht bent gekomen. Ik ben Annette, moeder van twee, inmiddels volwassen zoons.

Koken en bakken kan ik enorm veel plezier aan beleven en kan ik mijzelf in verliezen.

Priscilla en ik werken al jaren samen achter de schermen en toen zij mij vroeg om vakdocent te worden heb ik geen moment getwijfeld.

Het mooie werk wat wij doen mag doorgegeven worden en daar draag ik graag aan bij door het geven van lessen en workshops🍓

 

Hii allemaal,

 
Mijn naam is Romina dos Santos Gonçalves. Ik ben 38 jaar oud en ik woon samen met mijn gezin in Ridderkerk. 
 
In mijn dagelijkse leven ben ik maatschappelijke werker voor jeugd.  Daarnaast ben ik Holistisch Kindertekendocent en Kindertekentherapeut in opleiding. Ook maak ik kunst op maat als kunstenares zoals logo’ s, muurschilderingen etc.
 
Ruim 5 jaar geleden ben ik gestart met educatieve tekenworkshops te geven vanuit mijn tekenpraktijk Be YourStar. Inmiddels ben ik ook aanwezig op verschillende locaties zoals scholen (bso activiteiten), evenementen, festivals, wijkcentra en vanuit thuis.  Ook richt ik mij op volwassenen door teambuilding te geven in vorm van een creatieve uitje.
 
Ik ben enorm blij om deel te zijn van de deze familie en ik geef met veel plezier de lessen binnen het basisonderwijs. Kinderen leren over een gezonde leefstijl is het mooiste wat er is, het draagt bij aan de toekomst van deze doelgroep!

 

 

Hallo ik ben Marlies Molenaar-Westdorp, 32 jaar jong en samen met mijn man hebben wij een prachtige dochter van 8 jaar oud.
Koken en bakken zijn altijd al één van mijn grootste hobby’s geweest. Kookboeken lees ik als een gewoon boek en ik houd er van om aan recepten mijn eigen draai te geven. Alleen of samen met mijn dochter sta ik dan ook regelmatig in de keuken om te koken, uiteraard wel met een goed muziekje aan.

Foodies & Family kwam via social media op mijn pad terecht. Ik werd getriggerd door de lesprogramma’s die aangeboden worden. Toen Priscilla een oproep plaatsen dat zij vakdocenten zocht, heb ik geen moment getwijfeld en mij aangemeld.

Daarnaast werk ik al een flink aantal jaar bij Albert Heijn en bouwen mijn man en ik ons eigen bedrijf ‘Oil, Family & Food’. Waarin wij anderen kennis laten maken over hoe je voor jezelf kan zorgen m.b.v. essentiële oliën, lekker eten en de kostbare momenten met familie en vrienden.

Ook aan de slag als vakdocent? Of liever eerst nog wat meer informatie?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden en een kennismakingsgesprek.

Kom jij het team binnenkort versterken?

top
© 2024 Foodies and Family - Powered by Maatos