Maak kennis met het team!

Foodies & Family bestaat uit een team van toppers.
Iedere dag bedenken wij met elkaar weer nieuwe en inspirerende onderdelen voor het lesprogramma, opdrachten voor thuis en leuke challenges.

 

Welkom, leuk dat jij er bent!

Ik ben Priscilla, moeder binnen een samengesteld gezin met vier kids én oprichtster en eigenaresse van Foodies & Family. 

In 2016 studeerde ik af als pedagoog. In deze periode was mijn zoon (Jack) één jaar oud en een enorm lastige eter. Hierdoor ben ik mij naast het pedagogische vlak ook gaan verdiepen in een gezonde leefstijl en hoe ik hem dit kan aanbieden zonder dat het een strijd is. Het idee dat ik als klein meisje al had, om zoveel mogelijk kinderen te helpen bij (bewustwording) een gezonde leefstijl werd nieuw leven in geblazen!

Mijn opa is ook een inspiratiebron voor mij geweest. Iedere week stonden wij samen in de keuken en maakte wij weer iets lekkers klaar. Helaas moet ik hem sinds 2004 missen, maar zijn recepten maak ik nog steeds en deel ik met veel liefde met jullie.

Mijn moeder, mijn Surinaamse moedertje is ook een bron van inspiratie voor mij. Zij heeft mij leren koken, leren genieten van het proces en vooral plezier maken!

 

Ik ben Stijnie Biewinga . Moeder van 3 dochters en ik ben dol op lekker eten en heerlijk in de keuken de lekkerste dingen bakken is al jaren mijn hobby. Nadat ik gewerkt heb als logopedist, pedagogisch medewerker en onderwijsassistent ben ik van lekker en ontspannen bakken mijn werk gaan maken in mijn bedrijf Lekkerjij. Mindful bakken is namelijk super ontspannend en heel goed bruikbaar om tijd voor jezelf bij te maken. Het gaat namelijk niet om het perfecte eindresultaat, maar om met behulp van je zintuigen te genieten van wat je in het moment aan het doen bent. Je hoeft dus niet te kunnen bakken om te kunnen genieten van mindful bakken. Dat maakt het zo tof en voor iedereen toegankelijk. Voor Foodies & Family komen verschillende van mijn skills samen zoals pedagogiek, eten en mindfulness en dat maakt het ook zo superleuk om onderdeel te mogen zijn van dit team. Meer weten of mindful bakken en wat ik nog meer aanbied? Neem dan een kijkje op mijn website: Lekkerjij.nl

 

 

Hoi ik ben Lieke , de tekstschrijver van Foodies & Family.

Gezonde voeding speelt al van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven: de groenten en fruithapjes werden er met de paplepel ingegoten. Tegenwoordig is dit nog steeds het geval, al doe ik het nu wel zelf 😉

Ik vind het heerlijk om verse producten uit eigen tuin te verwerken in mijn gerechten: van zelfgemaakte broccoli-burgers tot frambozenjam en granola op basis van walnoten.

Ook houd ik van bewegen. Je vindt me regelmatig op de atletiekbaan, (hard)lopend in het bos en als het even kan met een surfboard op zee.

 

Ik ben Sharon van Eck

Van nature een regeltante vol creatieve ideeën, meestal te vinden rondom Nijmegen, maar ook regelmatig op andere plekken ter wereld. Nieuwsgierigheid is wat mij door het leven drijft. Vanuit mijn bedrijf Mindyourways bied ik Project Support – van idee tot realisatie – voor coaches en adviseurs. Met veel plezier ondersteun ik ondernemers die verandering brengen op het gebied van voeding, mindset of persoonlijke ontwikkeling. Binnen mijn werk combineer ik mijn kennis van orthomoleculaire voeding met mijn organisatiekwaliteiten, om zo te zorgen dat elk project ook écht gerealiseerd wordt!

Daarbij kom je me ook tegen op diverse eventlocaties waar ik als Event Manager de dag coördineer en in mijn vrije uurtjes werk ik aan het boekingsplatform: Travel Ingredients Waar reizigers met een voedingswens hun ideale accommodatie kunnen vinden.

 

 

Hallo daar, ik ben Anouk Grootjans, het gezicht achter Design by Anouk. Ik werk al meerdere jaren als grafische vormgeefster, en wat ik zo geweldig vind aan mijn werk is de kans om uiteenlopende projecten aan te pakken. Of het nu gaat om op maat gemaakt verpakkingsmateriaal of een website, geen dag is hetzelfde.

 

Ik ben geboren in Nederland, maar sinds 2014 heb ik mijn thuis in Barcelona gevonden. Met een achtergrond in Business Management en mijn out-of-the-box creativiteit die buiten de gebaande paden denkt, ben ik in staat om mijn zakelijke inzicht en innovatieve denkwijze te combineren tot professionele visuele oplossingen voor bedrijven.

top
© 2024 Foodies and Family - Powered by Maatos