• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Maak kennis met het team!

Foodies & Family bestaat uit een team van toppers. Iedere dag bedenken wij met elkaar weer nieuwe en inspirerende onderdelen voor het lesprogramma, opdrachten voor thuis en leuke challenges.
Ik ben Stijnie Biewinga . Moeder van 3 dochters en ik ben dol op lekker eten en heerlijk in de keuken de lekkerste dingen bakken is al jaren mijn hobby. Nadat ik gewerkt heb als logopedist, pedagogisch medewerker en onderwijsassistent ben ik van lekker en ontspannen bakken mijn werk gaan maken in mijn bedrijf Lekkerjij. Mindful bakken is namelijk super ontspannend en heel goed bruikbaar om tijd voor jezelf bij te maken. Het gaat namelijk niet om het perfecte eindresultaat, maar om met behulp van je zintuigen te genieten van wat je in het moment aan het doen bent. Je hoeft dus niet te kunnen bakken om te kunnen genieten van mindful bakken. Dat maakt het zo tof en voor iedereen toegankelijk. Voor Foodies & Family komen verschillende van mijn skills samen zoals pedagogiek, eten en mindfulness en dat maakt het ook zo superleuk om onderdeel te mogen zijn van dit team. Meer weten of mindful bakken en wat ik nog meer aanbied? Neem dan een kijkje op mijn website: Lekkerjij.nl

 

 

Hoi ik ben Lieke , de tekstschrijver van Foodies & Family.

Gezonde voeding speelt al van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven: de groenten en fruithapjes werden er met de paplepel ingegoten. Tegenwoordig is dit nog steeds het geval, al doe ik het nu wel zelf 😉

Ik vind het heerlijk om verse producten uit eigen tuin te verwerken in mijn gerechten: van zelfgemaakte broccoli-burgers tot frambozenjam en granola op basis van walnoten.

Ook houd ik van bewegen. Je vindt me regelmatig op de atletiekbaan, (hard)lopend in het bos en als het even kan met een surfboard op zee.

 

Ik ben Sharon van Eck

Van nature een regeltante vol creatieve ideeën, meestal te vinden rondom Nijmegen, maar ook regelmatig op andere plekken ter wereld. Nieuwsgierigheid is wat mij door het leven drijft. Vanuit mijn bedrijf Mindyourways bied ik Project Support – van idee tot realisatie – voor coaches en adviseurs. Met veel plezier ondersteun ik ondernemers die verandering brengen op het gebied van voeding, mindset of persoonlijke ontwikkeling. Binnen mijn werk combineer ik mijn kennis van orthomoleculaire voeding met mijn organisatiekwaliteiten, om zo te zorgen dat elk project ook écht gerealiseerd wordt!

Daarbij kom je me ook tegen op diverse eventlocaties waar ik als Event Manager de dag coördineer en in mijn vrije uurtjes werk ik aan het boekingsplatform: Travel Ingredients Waar reizigers met een voedingswens hun ideale accommodatie kunnen vinden.

 

Hoi, ik ben Anne en ik ben het creatieve brein achter Foodies & Family.

Naast mijn creativiteit, zal ik ook mijn pedagogisch input toepassen. Ik ben namelijk een echte duizendpoot, aangezien ik zowel afgestudeerd ben als grafisch vormgever en als pedagogisch medewerker. Daardoor past Foodies & Family zo goed bij mij.

Ik woon samen met mijn vriend Niels en kat Mormel in Rotterdam en zijn we bijna dagelijks in de keuken te vinden om de meest lekkere recepten te fabriceren. Al is niet alles even gezond en / of een groot succes.. 😉

Naast het werk als grafische vormgever en pedagogisch medewerker ben ik ook regelmatig op het water op onze zeilboot te vinden en hou ik van winkelen. Ik hou ervan om de beste deals te scoren en de meeste mooie looks te fabriceren. Dit doe ik dan ook door oud en nieuw met elkaar te combineren.

 

Hoi, ik ben Kimmy , fotografe en verantwoordelijk voor alles achter de schermen met betrekking tot de inhoud van de e-books en de content die op social media verschijnt.

Het is jullie vast niet ontgaan dat Priscilla mijn zus is. Als kleine meisjes hielpen wij al mee in de keuken bij onze opa en oma. En niet te vergeten bij onze moeder, die ons de traditionele recepten uit Suriname heeft leren maken.

Samenwerken met mijn zus en onze passie delen is natuurlijk het aller leukste om te doen.

 

Hallo ik ben Saidy , vanuit Foodies & Family geef ik de kookworkshops op scholen en bij de Buitenschoolse opvang.

Van huis uit ben ik afgestudeerd pedagoog en eigenaresse bij “Beauty by Zoet’ in Rotterdam.

Waar pedagogiek en beauty samen komt ✨

Het geven van de kookworkshops doe ik met veel plezier. Op een leuke manier kinderen kennis laten maken met gezonde voeding én dit verwerken in het lesprogramma, dat is waar wij voor staan!

© 2023 Foodies and Family - Powered by Maatos