Workshops

Bij mij kun jij terecht voor verschillende workshops. Workshops tijdens een kinderfeestje, op het kinderdagverblijf, op school, in het buurthuis of gewoon lekker thuis in de vertrouwde omgeving. Alles is bespreekbaar en zal zo goed mogelijk aangepast worden aan jullie wensen.

Ook worden er workshops gegeven in samenwerking met het BoereGoed. Deze workshops zullen plaatsvinden in de buurtkas van het BoereGoed in โ€™s Gravenzande.

De duur van een workshop is 60-90 minuten en in deze tijd gaan de kinderen lekkere hapjes maken en leren zijn over gezonde voeding. Het doel van deze workshops is om kinderen kennis te laten maken met een gezonde leefstijl en dat gezonde hapjes juist erg lekker zijn.

Tijdens de feestdagen (sinterklaas, kerst, pasen enz.) zijn er workshops aangepast op het thema. Ook hierin gaan wij gezonde hapjes maken die in het teken staan van de feestdag en zal er aanvullend een creatieve en/of bewegingsactiviteit worden gegeven. Ook deze vorm van een workshop kan gegeven worden op locatie.

Interesse en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met mij op via onderstaande gegevens:

E-mail: info.foodiesandfamily@gmail.com
Telefoon: ย 06 42 85 23 84

Of neem meteen een kijkje op de prijslijst